DLWO Docent

Hoe weet ik of een groep een groepsopdracht heeft ingestuurd?

Aangepast op

Groepsopdrachten zijn opdrachten waarbij studenten als groep samenwerken aan de opdrachtuitwerking en één student de opdrachtuitwerking instuurt. De feedback die je (als docent of tutor) op de opdrachtuitwerking geeft, wordt automatisch  aan alle studenten van de groep getoond.

Groepsopdrachten worden niet getoond in Begeleidingstaken. Je kunt nagaan op een opdrachtuitwerking is ingestuurd door naar de opdracht te gaan. Dat kun je doen door de opdracht via de cursusstructuur te openen, of via het widget 'Bekijk je feedback op', of via Tools, Sitebeheer, Opdrachten naar de opdracht te gaan.

Je kunt er ook voor kiezen om een e-mail adres op te geven bij de opdracht of een dagelijks of wekelijks activiteitenoverzicht te laten genereren. Hierdoor krijg je een notificatie per e-mail.

Deze handleiding heeft alleen betrekking op formatieve opdrachten - opdrachten die niet meetellen voor het eindoordeel. Summatieve opdrachten worden afgehandeld via het toetssysteem ANS en worden in deze handleiding niet behandeld.

Vorige Handleiding Hoe maak ik een groepsopdracht?
Volgende Handleiding Hoe kan ik feedback geven op een groepsopdracht?