DLWO Docent

Hoe zie ik welke studenten een opdracht nog niet hebben ingeleverd?

Aangepast op

Deze handleiding heeft alleen betrekking op formatieve opdrachten - opdrachten die niet meetellen voor het eindoordeel. Via Begeleidingstaken krijg je zowel een overzicht van studenten die iets hebben ingeleverd als een overzicht met de status van alle opdrachten in de cursus waarbij een of meer studenten iets hebben ingeleverd. Via dit Activiteiten overzicht kun je ook een lijst tonen van studenten die de opdrachtuitwerking nog niet hebben ingelever\d.

Summatieve opdrachten worden afgehandeld via het toetssysteem ANS en worden in deze handleiding niet behandeld.

  1. Klik op Cursus --> Begeleidingstaken in de cursusnavigatiebalk.
  2. Klik bij Weergeven op: Activiteiten. Je ziet nu een lijst met opdrachten waar 1 of meer uitwerkingen zijn ingestuurd.
  3. Ga bij de opdracht met de muis over de iconen rechts en klik op Lijst met indieningen (middelste icoon).
  4. Klik in tabblad Gebruikers op Zoekopties tonen.
  5. Klik in het veld Iedereen weergeven om het menu open te klappen en klik op Gebruikers zonder indieningen.
  6. Klik op de loep in het zoekvenster op de zoekopdracht uit te voeren en de lijst bij te werken zodat alleen studenten getoond worden die nog niets hebben ingeleverd.
Schermafbeeldingen die tonen hoe je via Begeleidingstaken en de zoekopdracht een lijst met studenten kunt tonen die de opdracht nog niet hebben ingeleverd

Je ziet pas opdrachten en uitwerkingen verschijnen in Begeleidingstaken als een student iets heeft ingeleverd. Lees de handleiding Hoe krijg ik een overzicht van ingestuurde opdrachtuitwerkingen? voor meer informatie.

Werk je met groepen en dienen studenten individuele opdrachten in, dan geef je voor stap 4 eerst aan van welke groep je wilt nagaan wie nog niets heeft inleverd.

Alleen individuele opdrachten verschijnen in Begeleidingstaken. Voor groepsopdrachten geldt een andere werkwijze: Hoe vind ik opdrachtuitwerkingen van studenten  van mijn groep?

Vorige Handleiding Hoe voeg ik meerdere nagekeken opdrachtuitwerkingen toe als bijlage?
Volgende Handleiding Hoe vind ik via Begeleidingstaken opdrachtuitwerkingen van studenten van mijn groep?