DLWO Docent

Hoe toon ik een video uit de videobank in mijn cursusinhoud?

Aangepast op

Vrijwel alle video's uit de OU videobank zijn verplaatst naar de 'gedeelde opslagplaats'. Als je in je cursus gebruik hebt gemaakt van video's uit de OU videobank dan zijn de hyperlinks aangepast. Controleer wel of de video's nog correct getoond worden.

Raadpleeg de handleiding Hoe toon ik een video uit de gedeelde opslagplaats in mijn cursusinhoud? als je gebruik wilt maken van video's die van de vorige videobank verplaatst zijn naar de gedeelde opslagplaats of video's die naderhand zijn toegevoegd aan de gedeelde opslagplaats.

Als je video's op deze manier vanuit de gedeelde opslagplaats opneemt in je cursusinhoud, krijgen studenten de optie om persoonlijke aantekeningen te maken.

Video's die je eerder al uit de OU videobank had opgenomen in je cursus zijn op een andere manier toegevoegd aan je cursusinhoud. Hoewel de video nu in de gedeelde opslagplaats staat en de URL in je cursusinhoud is aangepast, kunnen studenten geen persoonlijke aantekeningen maken bij deze video. Je zult de video dan eerst moeten verwijderen en weer toevoegen via Embed Kaltura Media zoals is uitgelegd in de handleiding Hoe toon ik een video uit de gedeelde opslagplaats in mijn cursusinhoud? .

Vorige Handleiding Hoe kan een student persoonlijke aantekeningen maken bij een video?